Често задавани въпроси

 • Как да разбера кога да взема поръчката си?

  В детайлното описанието на всеки продукт е oписан часовият диапазон, в който може да го вземете.

  В допълнение, може да разберете кога да вземете ястието си, като отворите имейла за потвърждение, който ви изпращаме и кликнете върху продуктът/ите, кое/ито сте поръчали .

 • Къде да видя адреса на заведението, от което съм поръчал?

  В детайлното описанието на всеки продукт е описан адресът на заведението, където може да го вземете.

  В допълнение, може да разберете откъде да вземете поръчката си, като отворите имейла за потвърждение, който ви изпращаме и кликнете върху продуктът/ите, кой/ито сте поръчали .

 • Предлагате ли услуга за доставка?

  За момента не предлагаме тази услуга. Знаете ли, че доставките не просто увеличават крайната цена, която ще платите, но допринасят за повече вредни въглеродни емисии? В повечето случаи храната пристига студена и загубила някои от вкусовите си качества.

 • След направа на поръчка, кога мога да я взема от място?

  В детайлното описанието на всеки продукт е написан часовият диапазон, в който може да го вземете. Храната е вече приготвена, така че обикновено след 10 минути от плащането, тя би била готова за вас.

 • Ще получа ли фактура или касов бон?

  Тъй като плащането през нашата платформа е банково, ще получите фактура заедно с потвърждението за вашата поръчка на посочения от вас имейл адрес. На място от обекта е възможно да получите съответен бон, в зависимост от тяхното осчетоводяване.

Сравнение на продукти